Molimo Vas unesite Vašu e-mail adresu
Slatko od dunja je odlično! Poštovani Dalibore, poručio sam od Vas slatko od dunje, i mogu Vam reći da sam prezadovoljan, ukus je fantastičan, za svaku pohvalu. Pravo domaće slatko, kao što su naše bake nekada spremale. Unapre se radujem našoj daljoj saradnji, koja će svakako biti. Srdačan pozdrav.
Marko Alurović
Prezadovoljan sam saradnjom, sadnice šljiva sorte Čačanska lepotica u količini od 500 komada koje sam poručio preko brze pošte su odlične. Šljive su počele da rađaju i što je najbitnije tačna je sorta, sve najbolje u radu, preporučiću vas mojim prijateljima jer ste od poverenja, pozdrav.
Ivan
Moje mini breskve koje sam dobila od vas su fenomenalne, tako imaju lep oblik, plodovi su jako ukusnii sočni, sve pohvale.
Milica
Dolaskom kod Vas Dalibore, lično na vaše Poljoprivredno gazdinstvo uverio sam se da ti i tvoja porodica proizvodite voćne sadnice a takođe i druge poljoprivredne proizvode, sve što sam dobio od vas sadnice su dobre, prezadovoljan sam kako rastu, rađaju, planirajte i ove godine da sarađujem jer sam prezadovoljan voćkicama.
Dušan
Close Menu
Porudžbenica